Wanden

Hardglazen (schuif)wanden van Like Steel geven de mogelijkheid hele wanden in deze industriële stijl te creëren. De wanden kunnen bovendien, naast pendeldeuren, ook van schuifdeuren worden voorzien. Hierdoor kan de glazen deur bijvoorbeeld makkelijk in open positie worden gebracht. Met een dubbele schuifdeur creëert u een opening in uw glaswand tot wel 2 meter. Ideaal voor glazen separatiewanden in kantoren, maar ook in een woonomgeving. De schuifdeuren zijn tevens uitvoerbaar met of zonder soft-close sluiting.


Glazen pendeldeuren of taatsdeuren kunnen twee kanten op draaien. Wanneer gekozen wordt voor het automatisch terug vallen naar de nulstand kunt u, ook zonder uw handen te gebruiken, de deur open duwen en valt de deur weer vanzelf terug in de beginpositie. Ideaal in horecagelegenheden bijvoorbeeld. Ook nu zijn de wanden en deuren omkleed met (zwart) gecoate aluminium profielen. De omkadering van het veiligheidsglas ligt vast, maar u bepaalt de verdeling van de “stalen” profielen. Ontwerp zo uw eigen Like Steel schuifwand. Bijna niet van een echt stalen kozijn te onderscheiden en vriendelijk geprijsd.


Zwart is het uitgangspunt maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere kleur coating. De stalen retro look met glas laat zich makkelijk mengen met vele interieurstijlen. Van modern tot klassiek, van landelijk tot penthouse. Laat u inspireren door de foto’s op deze pagina. Meer informatie of een adviesgesprek op maat? Kom eens langs in een van onze showrooms. Of vraag uw gratis en vrijblijvende offerte aan. Glass Inside denkt graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie


Volg ons op via onze social media kanalen voor de laatste nieuwe foto's!