De Schuifdeur

Het prijzige stalen kozijn vervingen wij door een vriendelijk geprijsde, perfecte look-a-like. Onze bekende hardglazen schuifdeuren van betrouwbare kwaliteit krijgen hiermee een nieuw retro jas aan. Omkleed met (zwart) gecoate aluminium profielen zijn zij visueel bijna niet van een echt stalen schuifdeur te onderscheiden.


Deze look is verder uit te breiden naar eventuele zijpanelen en dubbelen schuifdeuren. Hierdoor kan de glazen schuifdeur bijvoorbeeld makkelijk in open positie worden gebracht. Hierdoor creëren u met een dubbele schuifdeur een opening in uw glaswand van 2 meter. Ideaal voor glazen separatiewanden in kantoren, maar ook in een woonomgeving. De schuifdeuren zijn tevens uitvoerbaar met of zonder soft-close sluiting.


De omkadering van het veiligheidsglas ligt vast, maar u bepaalt de verdeling van de “stalen” profielen. Ontwerp zo uw eigen Like Steel retro of industriële glazen schuifdeur. Zwart is het uitgangspunt maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere kleur coating. De stalen retro look met glas laat zich makkelijk mengen met vele interieurstijlen. Van modern tot klassiek, van landelijk tot penthouse.

Wilt u eens live een glazen Like Steel Schuifdeur zien? U bent van harte welkom in een van onze showrooms van Glass Inside!


Volg ons op via onze social media kanalen voor de laatste nieuwe foto's!