De Pendeldeur

Het prijzige stalen kozijn vervingen wij door een vriendelijk geprijsde, perfecte look-a-like. Onze bekende hardglazen pendeldeuren van betrouwbare kwaliteit krijgen hiermee een nieuw retro jas aan. Omkleed met (zwart) gecoate aluminium profielen zijn zij visueel bijna niet van een echt stalen pendeldeur te onderscheiden. Deze look is verder uit te breiden naar eventuele zijpanelen en dubbelen pendeldeuren.


De omkadering van het veiligheidsglas ligt vast, maar u bepaalt de verdeling van de “stalen” profielen. Ontwerp zo uw eigen retro of industriële glazen pendeldeur. Bijna niet van een echt stalen kozijn te onderscheiden en vriendelijk geprijsd. Zwart is het uitgangspunt maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere kleur coating. De stalen retro look met glas laat zich makkelijk mengen met vele interieurstijlen. Van modern tot klassiek, van landelijk tot penthouse.


Glazen pendeldeuren of glazen taatsdeuren kunnen twee kanten op draaien. Er bestaan verschillende systemen die qua toepassingsmogelijkheid afhangen van de situatie ter plaatse. Namelijk de aard van de wanden, het plafond en de eventuele aanwezigheid van vloerverwarming. Daarnaast speelt de persoonlijke smaak een rol. De keuzes bestaan uit allerhande mogelijke glazen pendeldeuren of glazen taatsdeuren en van in de meeste gevallen 10 mm gehard glas.


Wilt u eens live een glazen retro pendeldeur zien? U bent van harte welkom in een van onze showrooms! Volg ons op via onze social media kanalen voor de laatste nieuwe foto's!