Like SteelLike Steel geeft een nieuwe en populaire mogelijkheid aan interieurglas. Deuren en wanden omkleed met een stoere en robuuste stalen uitstraling.

Glass Inside raakte geïnspireerd door de stalen kozijnen uit de jaren 60. Stalen kozijnen kennen een lange geschiedenis. Tot aan halverwege de jaren 60 van de vorige eeuw waren ze niet weg te denken uit een woning. De kozijnen waren sterker, gingen aanzienlijk langer mee en vroegen minder onderhoud dan de, toen ook veel gebruikte, houten kozijnen. Met de opkomst van aluminium en kunststof kozijnen waren stalen kozijnen een tijdje ‘out of the picture’, maar inmiddels zijn deze unieke kozijnen, met hun robuuste uiterlijk, weer helemaal terug van weggeweest.

Voor onze Like Steel producten geldt dat niet het “staal” de drager is, maar het glas. Door hardglazen producten te omkleden met (zwart) gecoate aluminium profielen creëerden wij een geweldige look-a-like van het industriële, stalen kozijn. De omkadering ligt vast, maar u bepaalt de verdeling van de “Like Steel” profielen. Ontwerp zo uw eigen retro pendeldeur, glaswand, schuifdeur of douchewand! Zwart is het uitgangspunt, maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere kleurcoating.